Vitaal in balans

Merk je dat een systeem in jouw team ontbreekt waardoor taken, doel en prioriteiten niet altijd helder zijn? Of wil je de samenwerking tussen jou en je collega’s soepeler laten verlopen zodat ieder teamlid meer plezier, effectiviteit en efficiëntie ervaart? Wil je uitval van werknemers voorkomen? Is het ziekteverzuim te hoog? Richt je bijvoorbeeld als leidinggevende, coach of trainer op de groepsdynamiek of ontdek hoe je als teamlid meer kunt bijdragen.

Vitaal in balans training helpt om vanuit jouw positie prestaties en effectiviteit te verbeteren. Voor jezelf, voor anderen en het team.

Vitaal in balans is gericht op burn-out preventie, balans en evenwicht binnen het systeem. Dat is de sleutel tot succes.

Omdat ieder systeem uniek is stem ik af bij dat wat nodig is

NLP en de kracht van het brein

Door een korte intensieve training word je bewust van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties. Je leert hoe je de vicieuze cirkel doorbreekt en hoe je realistische doelen stelt waar jij blij van wordt. Je komt erachter wie je bent, wat je wilt en hoe je dit bereikt.

Met NLP stippel je een route uit naar effectieve communicatie, opbouwend denken en goed omgaan met stress. Door andere input herhaald toe te passen gedurende een langere periode behoud je een blijvend verschil! Het resultaat is een verbeterde mindset, oude patronen doorbreken, minder stress en veel nieuwe, verhelderende inzichten.

Een leuker leven kan je gewoon leren. Stap uit je comfortzone. Neem plaats achter het stuur, druk het gaspedaal in en ont-wikkel.

Familieopstellingen ofwel systemisch werk

Systemisch werken gaat ervan uit dat iedereen wordt beïnvloed door de systemen waarvan hij of zij onderdeel is. Jouw familie is zo’n systeem, maar ook de organisatie waarbinnen je werkt, een team of je sociale omgeving. Wat er in zo’n systeem allemaal gebeurt en de plaats die jij erin inneemt bepalen (vaak onbewust) wat je doet en waarom.

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw plek in een systeem en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het geeft inzicht in patronen en belemmeringen en waarom je steeds terugvalt in een bepaalt gedrag wat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Systemisch werken kan leiden tot acceptatie en biedt ook een sleutel tot oplossingen.

Werken met een opstelling is een effectieve methode om zaken te weten te komen over je eigen plek in een familie, een relatie of een organisatie. Een opstelling is eigenlijk een levende foto van een familie of organisatie of van een ander vraagstuk. Het hoeft dus niet persé over jouw familie te gaan. Het kan ook gaan over wat voor werk past bij mij? Of waarom val ik altijd op foute personen? Of waarom zet in nooit de stap om ondernemer te worden? Degene die opgesteld wordt kiest anderen uit om personen of elementen in die foto te representeren. Het is bijzonder hoe de representant voelt of denkt als degene voor wie hij of zij staat. Alles in de opstelling klopt, dus alles is informatie.

De workshop zit vol inzichten waarbij iedereen een opstelling ervaart. Je gaat jezelf tegenkomen ook al denk je van niet. Je herkent ingesloten patronen, vastgeroeste gedachten en beperkende overtuigingen (we hebben ze namelijk allemaal)

Als opsteller werk ik met mijn gevoel, mijn intuïtie en mijn helderwetendheid. Ik ben niet per se van de theorieën, ook al heb ik veel theoretische achtergrond. De magie heb ik steeds weer gezien door los te laten en het veld te laten werken en daar geheel op te vertrouwen.

BENIEUWD WAT IK VOOR U KAN DOEN?


06-55897933


E-mail: info@deveranderinginpraktijk.nl