Angela Immink


‘Step outside your comfort zone, that’s where the magic starts!’

KERNWOORDEN: resultaat | veilig | gelijkwaardig | in beweging I liefde

Mijn naam is Angela Immink, woonachtig in Obdam samen met mijn man en drie dochters. Mijn jeugd is kenmerkend met veel sport, spel en buitenleven. Ik ben opgegroeid als enig meisje tussen 4 broers. Mijn eerste baan startte ik bij een transportbedrijf, de onderneming van mijn vader. In deze mannencultuur kwamen mijn flexibiliteit, open houding en sterke persoonlijkheid goed tot zijn recht.

Na ingrijpende levensgebeurtenissen kwam ik erachter dat mijn missie veel meer gericht is op zorgen voor en aandacht geven aan de mens en zijn ontwikkeling. Een eigenschap die een kwaliteit blijkt te zijn.

 

Van ongezond naar gezondheid en vitaliteit. Ik richtte mij op de zorg. Een studie en prachtige baan volgden. Als doktersassistente mocht ik mensen begeleiden op weg naar “beterschap”. Al snel kwam ik erachter dat medicijnen niet altijd nodig zijn en dat het lichaam heel goed in staat is zichzelf te genezen.

Gezonde lifestyle, het lichaam en de werking van het brein is een giga krachtig medicijn!

En hiermee is mijn passie geboren. Mensen begeleiden en zichzelf helen door de kracht van het eigen brein. Enthousiast en vol overtuiging leerde ik steeds meer over dit deel van de mens. En hoe men dit positief kan inzetten om doelen en genezing te exploreren.

Tijdens diverse studies heb ik enorm kunnen reflecteren op wie ik zelf ben. Een uitdaging die ik met een lach en een traan heb doorstaan. Want nu gold voor mij, maskers af!

Mijn eigen vele levenservaringen zie ik nu niet meer als last, maar als dankbare tool die ik kan inzetten in het begeleiden van anderen.

Ik sta graag voor anderen klaar. Maar nu niet meer om ‘nodig’ te zijn, maar om anderen te spiegelen, zodat ze ook kunnen gaan leven vanuit hun krachtige zelf

Liefde: een warme deken waardoor je je veilig voelt.
Zelfwaardering: wanneer je dat voelt kun je voluit leven.
Aandacht: door rust met focus leven
Moed: doen wat je te doen hebt, ook al is het moeilijk.

Gecertificeerd / Gediplomeerd:
Gecertificeerd IANLP Coach EQA-20190220 bij UNLP
Time-Line Therapie Practitioner & Hypnose Master bij UNLP
Gecertificeerd Systemisch Basis opleiding begeleider bij UNLP
EFT Emotional Freedom Technick bij UNP
Systemisch Basis opleiding bij UNLP
Familieopstellingen Verdieping opleiding bij UNLP
Persoonlijk leiderschap Vrouw - Hinanna

BENIEUWD WAT IK VOOR U KAN DOEN?


06-55897933


E-mail: info@deveranderinginpraktijk.nl