Coaching

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, wij hebben ongelofelijke haast. Opzij, opzij, opzij, want wij zijn haast te laat, wij hebben maar een paar minuten tijd.

Herman van Veen

Dit stukje tekst maakt duidelijk hoe velen van ons leven. We willen controle, leggen de lat hoog, stellen geen grenzen, kunnen moeilijk loslaten, hebben een kritische stem, voelen ons onrustig en vooral: staan altijd aan. Terwijl juist stilstaan bij wat er is maakt dat je steviger en zelfbewuster keuzes kunt maken die bij je passen.

Inzicht en rust

Veel van onze ongenoegens en stress- en burn-outklachten komen voort uit onzekerheid, perfectionisme of belemmerende overtuigingen. In onze gesprekken krijg je zicht op je patronen en overtuigingen (‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘het heeft toch geen zin’) en zie je wat van jezelf is en wat je hebt meegenomen uit je opvoeding, uit je systeem van herkomst. Ook leer je hoe je dit kunt ombuigen. Anders kijken naar alles wat je in de weg staat, kun je gewoon leren. Ik help je om negativiteit, stress en de kritische interne stem binnenin jou om te buigen naar positiviteit, rust en vertrouwen om vanuit daar je kwaliteiten te ontvouwen.

Ik ben empathisch, maar ook duidelijk en doelgericht. Ik vaar op mijn intuïtie maar gebruik ook onder meer kennis uit NLP en Systemisch werk. Met de opleiding HBO Coach IANLP ben ik internationaal gecertificeerd. Deze opleiding heeft mij op een bijzondere manier veel inzicht gegeven in de werking van het lichaam en het brein. Het brein is plastisch, aanpasbaar, iedereen kan veranderen, deze unieke kwaliteit bezitten we allemaal. Dit en de veilige basis die ik bied leiden tot beweging; stappen die je zelf zet op je eigen weg naar meer geluk, balans en energie.

Als coach begeleid ik jou, loop ik graag naast je in je persoonlijke ontwikkeling. Samen werken we aan patronen, hoe je die kunt veranderen, om zo in je eigen kracht te staan. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens uniek is en ieder mens zijn hulpbronnen en kwaliteiten in zich heeft. Dat je ECHT een leuker leven gaat leiden.

Gedreven in de mensheid en door een rugzak aan ervaringen, sta ik garant voor maatwerk.

Reken af met oud gedrag met oude niet helpende gedachten. Leer hoe je je brein in kan zetten om het voortaan echt anders te doen.

Bel of mail me als je meer wilt weten of lees meer over mijn coaching en training


Je kunt bij mij terecht voor:

  • Burn-out, stressklachten
  • Eetstoornis / eetproblematiek
  • Perfectionisme, controle
  • Gedragsverandering, patronen doorbreken
  • Uitstelgedrag, keuzes maken
  • Bevrijden van angsten of emotionele pijn
  • Verwerken levensontwrichtende gebeurtenissen
  • Neutraliseren van heftige gedachtes, gevoelens en emoties
  • Trauma
  • Ontwikkelen van zelfvertrouwen


BENIEUWD WAT IK VOOR U KAN DOEN?


06-55897933


E-mail: info@deveranderinginpraktijk.nl